...

Tabăra de Vară EduCentru

09 Iulie 2019

       EduCentru îți prezintă cea mai distractivă și interesantă Tabăra de Vară. Programul Taberei se bazează pe dezvoltarea intelectuală, fizică și socială a copiilor. Aici ei vor învăța lucruri noi și se vor odihni în același timp.

       Conceptul Taberei este dinamic și echilibrat, fiind compus din mai multe ture. Puteți opta pentru o tură sau mai multe. La Tabără sunt așteptați copiii de 6-9 ani.  

       Activitățile noastre sunt orientate pe Educație, Artă și Joacă Structurată. Educatorii taberei sunt deschiși, creativi și ingenioși. La Tabără fiecare copil va învăța:         

     -  să comunice clar şi cu încredere propria opinie;

     -  să folosească creativitatea şi imaginaţia în situaţii diferite;

     -  să se alimenteze sănătos și va îndrăgi explorarea mediului înconjurător.

15 - 26 iulie: Scouts. Camping

Copiii vor avea parte de excursii și multe activități în aer liber. Vom învăța cum să ne orientăm în spațiu, vom cunoaște fenomenele naturii și cum să avem grijă de ea.

29 iulie - 9 august: Laboratorul de Știinte. Ce nu ai desoperit încă?

Copiii vor participa la activități care stimulează creativitatea, curiozitatea, și dorința de a descoperi fenomene noi în mediul înconjurător. Pe micuți îi așteaptă o mulțime de  experimente și demonstrații științifice distractive.

 

 12 - 23 august: Nutriția. Fii sănătos!

Copiii vor afla mai multe despre nutriție, cum menținem corpul nostru sănătos și ce mîncăm. La fel vom pune accent pe diverse jocuri dinamice, timpul dedicat învățării și odihnei- cum să le menținem în echilibru.  

 

Prețul pentru o tură de 14 zile este 2,800 lei, iar pentru 2 ture consecutive: 4,800 lei.

Adresa noastră: str. Ginta Latină 38/5 

Pentru înscrieri și mai multe detalii, vă rugăm să apelați la numărul: 078 822 400.

Despre noi!
Postări recente
Arhiva