...

La ce vîrstă ar trebui să înceapă copilul învățarea unei limbi străine?

12 Mai 2018

     Studiile în domeniul educaţiei timpurii au demonstrat că, momentul cel mai potrivit ca un copil să însușească o limbă straină este în primii 3-4 ani de viață. Și cei care încep de la o vârstă fragedă să înveţe două sau chiar trei limbi în paralel au numai de câştigat – aceasta contribuind din plin la dezvoltarea abilităților intelectuale, îmbunătățind memoria și concentrarea copilului și la creșterea nivelului de inteligență.

    În procesul asimilării unei limbi străine este foarte importantă metoda folosită. La vârste mici fiind recomandată învățarea prin cât mai multă comunicare, imagini şi jocuri interactive. Este bine ca copilul să înceapă învățarea limbii străine în grupuri mici în cadrul grădinițelor, fie centrelor de dezvoltare timpurie. Spre deosebire de orele individuale, în acest fel piciul dvs. va putea interacționa cu alți copii de aceeași vîrstă. Astfel, procesul de învățare se va asocia cu joaca și cu distracție.

      EduCentru a elaborat cu grijă două programe pentru copii, pentru învăţarea limbii engleze: Cursul de limbă engleză şi Kids Fun Club. Cursul de limbă engleză se axează pe dezvoltarea vocabularului, formarea vorbirii, cunoaşterea obiectelor din mediul înconjurător şi operarea cu ele. El se potriveşte ideal copiilor de la 5 ani şi poate fi frecventat atît în cadrul săptămînii, cît şi în weekend.

      Kids Fun Club este un curs specializat, la care copiii învaţă engleza pin intermediul artei, aplicînd metode de desen, modelare, decupare şi chiar, origami! Micii participanţi Kids Fun Club se întîlnesc în fiecare weekend cu trainerul EduCentru şi descoperă noi aptitudini de artă şi limbă vorbită.

EduCentru- Iubim să educăm!

Articole recente

Curs de Pictură
24 Iulie 2019 
Tabăra de Vară EduCentru
09 Iulie 2019 
Despre noi!
Postări recente
Arhiva