...

"Bobinarium" la EduCentru

17 Noiembrie 2018

Ni se întîmplă lucruri frumoase la EduCentru. Săptămîna aceasta am avut oaspeți care ne-au creat o atmosferă relaxantă, dar în același timp plină de voie bună și veselie. 

Vă imaginați!? La noi în Centru a avut loc avanpremiera spectacolului "Bobinarium", al cărui premieră v-a avea loc pe 30 noiembrie 2018. "Bobinarium" este un alt fel de teatru, creat special pentru bebeluși de la 0 la 3 ani, și e ceva absolut nou în Moldova. Un băiețel din grupa mai mare așa și a reacționat, cu o nedumerire plăcută în privire: "Mmm, da acesta nu seamănă a teatru"

Acest spectacol e bazat pe mimici, gesturi, sunete plăcute și o continuă mișcare care captează total atenția celor mici, și lucrează la dezvoltarea puterii de concentrare, răbdării, imaginației. Materialele de suport au conecțiune cu denumirea spectacolului, "Bobinarium" de la bobină.

Să vedeți cu cîtă atenție au privit copilașii noștri, și cîte emoții: zîmbete puternice, mirare, uimire, bucurie, și curiozitate oare ce o să mai scoată tantile astea din cutii?! Și un mic secret aici, educatorii au avut exact aceleași trăiri de rînd cu copiii.

Cei de la Bobinarium s-au simțit bine la noi, și ne-au mulțumit de căldura cu care i-am primit. Ne-au promis că mai vin și cu alte spectacole.

Noi vă recomandăm cu mult drag spectacolul "Bobinarium".

 

 

 

Articole recente

Curs de Pictură
24 Iulie 2019 
Tabăra de Vară EduCentru
09 Iulie 2019 
Despre noi!
Postări recente
Arhiva